Etsimme harjoittelijaa kustantamoon syksylle 2023

Oletko kirjallisuudesta ja kustantamisesta kiinnostunut opiskelija, jolla on yliopiston harjoittelutuki käytettävissään? SKS Kirjat -kustantamo etsii harjoittelijaa tulevalle syksylle! Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.1.2023

Harjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti kustantamon työhön osallistumalla erityisesti seuraaviin tehtäviin: 

  • Kustannustoimituksen avustaminen (editointi, oikoluku) 
  • Markkinoinnin ja viestinnän työssä avustaminen (mm. sosiaalisen median sisällöntuotanto) 
  • Myyntitehtävät Helsingin Kirjamessuilla ja muissa myyntitapahtumissa 

Harjoittelu valmistaa etenkin kustannustoimittajan työhön. 

Toivomme hakijalta vahvaa suomen kielen hallintaa, hyvää yleissivistystä sekä soveltuvan alan, kuten suomen kielen tai kotimaisen kirjallisuuden korkeakouluopintoja. Kiinnostus tietokirjallisuuteen ja kirja-alaan on olennaista. Arvostamme myös kokemusta myyntityöstä sekä hyviä sosiaalisen median viestintätaitoja.

Kolme kuukautta kestävän harjoittelun ajanjakso on 20.9.2023 – 20.12.2023.

Harjoittelijan palkka on Kelan vuotuisen työssäoloehdon vähimmäispalkan mukainen (1283 €/kk vuonna 2022) ja harjoittelun kesto 3 kk. Harjoittelupaikka edellyttää yliopiston myöntämää harjoittelutukea.  

Lähetä hakemus ja cv sähköpostin liitteenä osoitteeseen sunnuntaihin 8.1.2023 mennessä. Otsikoi viestisi ”Harjoittelu 2023”.  

Lisätiedot: kustannustoimittaja Anna Revitzer

p. 040 534 2704


SKS Kirjat on Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kustantamo, joka julkaisee tietokirjoja sekä lukion suomen kielen ja kirjallisuuden oppimisympäristö Älyä. Kustantamossa työskentelee kuusi henkilöä. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura, joka toimii tutkimuslaitoksena, muistiorganisaationa ja kulttuurijärjestönä.