Tilauskirjat

Juhlista merkkivuotta.
Anna tyylikäs liikelahja.

Onko teistä jo julkaistu kirja? Historiateos yrityksen, yhteisön, kunnan, koulun tai esimerkiksi vanhan rakennuksen tarinasta on aikaa kestävä kulttuuriteko.

Olemme julkaisseet yhdessä asiakkaidemme kanssa esimerkiksi mielenkiintoisia historiateoksia ja näyttäviä kirjoja upeista taidekokoelmista. Tilauskirja suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaan.

Kirjaprojekteja toteuttaneita asiakkaitamme ovat olleet esimerkiksi kunnat ja kaupungit, seurakunnat, museot, yhdistykset ja säätiöt sekä taloyhtiöt. Yhteistyönä toteutettuja kirjoja on tilattu meiltä monenlaiseen käyttöön, kuten vaikkapa asiakas- ja sidosryhmälahjoiksi, myyntituotteiksi ja juhlakirjoiksi.

Kaikki ammattitaitoisen kustantajan palvelut käytössäsi

Tarjoamme tilaajalle kirjatuotannon kaikki vaiheet projektinhallinnasta ja kustannustoimituksesta graafiseen suunnitteluun ja taittoon sekä painotyöhön. Toiveiden mukaan autamme myös kirjaa liittyvän viestinnän suunnittelussa ja huolehdimme medialle lähtevistä arvostelukappaleista.

Tarvittaessa voimme etsiä kirjallenne myös sopivan kirjoittajan yhteistyössä Tilaushistoriakeskuksen kanssa.

“Yhteistyö kirjailijan ja SKS:n kanssa oli suurta iloa kaiken päivittäisen, rakennuttamiseen liittyvän muun työn keskellä. Koko prosessi aikatauluineen, deadline-merkintöineen ja tehtävänjakoineen sujui ammattimaisella tehokkuudella.”

Jos kirjaprojekti tuntuu hankalalta aloittaa, ole meihin yhteydessä niin mietitään yhdessä teille sopiva vaihtoehto. Teillä on tarina, tehdään siitä yhdessä kirja!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Asiakkaitamme ovat muun muassa

Amos Rex
Helsingin yliopisto
Grand Residence Development Oy
Kansallisarkisto
Kuhmon Kamarimusiikki
Lahden kaupunki
S-ryhmä
Sitra
Suomen Työväen Urheiluliitto TUL
Valtioneuvoston kanslia

Jos haluat tuottaa kirjan ja olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä!