Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messut

26.11.202227.11.2022

SKS on mukana Jyväskylän Kirjamessuilla kirjakauppa Tiedekirjan osastolla B-471! Tervetuloa messuille kuuntelemaan mielenkiintoista ohjelmaa ja tekemään messuhintaisia kirjaostoksia itselle tai lähestyvän joulun lahjoiksi.

Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -tapahtumakokonaisuus järjestetään samaan aikaan kädentaitoihin erikoistuvan Joulu, Lahja & Käsityö -messujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee samalla lipulla. Upean viikonlopun aikana pääset tutustumaan uuteen kirjallisuuteen, tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä ja poimimaan kiinnostavimmat kirjat joulupukinkonttiin. Messuilta löydät myös herkullisimmat makuelämykset ja vinkit juhlapöytään. Ajankohta marraskuun lopussa on oivallinen joulun ostoksia ajatellen.

Tapahtumaviikonloppu tuo Jyväskylän Paviljonkiin kerralla joulun herkut ja lahjaideat – tule nauttimaan messutunnelmasta ja löytämään uusia ideoita jouluun!

SKS:n kirjailijat Jyväskylän Kirjamessuilla

Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavaa ohjelmaa Jyväskylän Kirjamessuille! Kirjailijamme signeeraavat esiintymisten jälkeen teoksiaan messujen signeerauspisteellä.

Lauantai 26.11.

Kokemuksia mielisairaalasta
klo 17.00–17.30, Jyväsjärvi

Mielisairaaloiden potilaiden, omaisten, henkilökunnan ja mielisairaala-alueilla kasvaneiden lasten muistot avaavat kiehtovia näkökulmia mielisairaaloiden arkeen, historiaan ja vaikutukseen nykypäivän Suomessa. Kirjasta keskustelevat Saara Jäntti, Karoliina Maanmieli ja Sari Kuuva.

Sunnuntai 27.11.

Sydänsurujen historia
klo 12.30–13.00, Valo

Miten ihmiset ennen meitä ovat kaivanneet rakkautta? Kuinka rakkauden takia on surtu ja kärsitty? Sydänsurujen historia -teoksen kirjoittanutta Henna Karppinen-Kummunmäkeä haastattelee Juha Roiha.

Viikon eläimet
klo 14.00–14.30, Silta

Sukella eläinten ihmeelliseen maailmaan! Niko Kettunen esittelee luonnon ihmeitä ja erikoisuuksia hiukkaskiihdytintä puhdistavasta fretistä Australian emusotaan. Kettusen ”Viikon eläin” -palsta Helsingin Sanomien Tiede-sivuilla on jo pitkään ilahduttanut lukijoita tasavallan presidenttiä myöten. Toimittaja Juha Roiha haastattelee.

Tiedot

Alkaa:
26.11.2022
Loppuu:
27.11.2022
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.paviljonki.fi/messut/kirja-ruoka-viini/

Tapahtumapaikka

Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12
Jyväskylä, 40100
+ Google Map