SKS:n joulumyynti 2023

Lämpimästi tervetuloa joulunajan kirjaostoksille verkkokauppaamme sekä kirjakauppa Tiedekirjan myymälään Helsingissä!

Perinteinen joulumyyntimme tarjoaa loistava tilaisuuden hankkia SKS:n julkaisemia kirjoja -20 % hintaan sekä verkkokaupastamme että Helsingin Kruununhaassa sijaitsevan kirjakauppa Tiedekirjan myymälästä. Tervetuloa!


Verkkokaupan Jouluaitta on avautunut

Joulun perinteinen kirja-aitta on avoinna verkkokaupassamme loppiaiseen asti! Kirjanystävien iloksi aitan hyllyiltä löytyy jälleen runsaasti mielenkiintoisia lukuelämyksiä: historiaa, elämäkertoja, vanhaa kansanperinnettä ja paljon muuta uteliaisuutta herättävää.

Verkkokaupan tilausten mukaan emme glögiä ja piparkakkuja (saati joulutorttuja) voi pakata, mutta tarjolla on kenties jotakin niitäkin parempaa – nopea ilmainen toimitus yli 20 euron tilauksille sekä -20 % jouluetu aitan kirjavalikoimasta!

Pakettisi ehtii jouluksi perille kun teet tilauksen viimeistään sunnuntaina 17.12.


Tervetuloa joulunajan kirjaostoksille Helsingin Kruununhakaan

Snellmaninkadulla Helsingissä sijaitseva kirjakauppa Tiedekirja tarjoaa joulun alla kaikki SKS:n julkaisemat kirjat -20 % hintaan. Myymälästä löydät hyviä jouluetuja myös muiden kustantajien teoksista – valikoimassa on niin arkeologiaa ja tähtitiedettä kuin yhteiskuntafilosofiaa ja kansatiedettä.

Tiedekirjan pieni mutta uskomattoman monipuolinen kirjakauppa sijaitsee Helsingissä Senaatintorin kupeessa, joten samalla käynnillä voi poiketa myös Tuomaan torille herkuttelemaan ja tekemään jouluostoksia käsityöläisten ja pientuottajien kojuista.

Tervetuloa kirjaostoksille Kruununhakaan!

Kirjakauppa Tiedekirja
Snellmaninkatu 13, Helsinki
www.tiedekirja.fi

Joulun aukioloajat 1.12. – 22.12.
maanantaista torstaihin klo 10.30 – 18.00
perjantaisin klo 10.00 – 16.00
(perjantaina 22.12. klo 10.00 – 15.00)
viikonloppuisin suljettu