Pääsiäisen kirjatarjouksia verkkokaupassa 18.4. asti

Tiesitkö, että perinteisistä karjalanpiirakoista on tehty myös juhlavampia versioita erityisesti pääsiäistä varten? Piirakoita, vatruskoita ja sultsinoita leivotaan pääsiäispöytään Suuressa karjalaisessa piirakkakirjassa, ja Perinnevegeä-teoksessa tarjolle katetaan mämmin lisäksi klassisia viipurinrinkeleitä.

Pääsiäisenä on aikaa syventyä monenlaisiin lukuelämyksiin. Elina Kahlan teoksessa Petsamon marttyyri ja maailman pohjoisin luostari kerrotaan toisen maailmansodan jalkoihin jääneen munkkiyhteisön tarina. Marko Lambergin Noitaäiti puolestaan vie lukijan 1600-luvun synkkään noitavainojen aikaan. Väriloistosta haaveileva taas voi sukeltaa suomalaisten puutarhojen historiaan Teija Alangon teoksissa Malva ja mulperi sekä Daalia ja pelakuu.

Vietätkö sinä pääsiäistä omassa lukunurkassasi hiljentyen, keittiössä kattilat kolisten vai raikkaassa ulkoilmassa viihtyen? Kokosimme alle reilut viisikymmentä kirjavinkkiä juhlapyhiin, ja pääsiäisyllätyksenä tarjoamme niistä 20 % alennuksen maanantaihin 18.4. asti.

Tutustu pääsiäisen kirjatarjouksiin >>