Anna muistojesi puhua -sarjan täytettävät kirjat keräävät tärkeät muistot ja tarinat yksiin kansiin

Anna muistojesi puhua -sarjan täytettävät kirjat kerävät rakkaasi tärkeät muistot ja tarinat kallisarvoiseksi kirjaksi. Sarjasta löytyy oma kovakantinen kirja niin äidille ja isälle kuin isoäidille ja isoisälle.

Kirjojen selkeät ja inspiroivat kysymykset auttavat muistelemaan elämän eri vaiheita ja kirjaamaan niitä ylös. Mukana on kysymyksiä, jotka ohjaavat myös uusille tarinapoluille: aiheita, joita lapset tai lastenlapset eivät ole aiemmin osanneet kysyä tai joista isoäiti ei ole itse keksinyt vielä kertoa.

Kuva: Emmi Kyytsönen

Kirjan kysymykset on laadittu niin, että ne ottavat huomioon erilaiset käsitykset esimerkiksi perheestä, työstä, tasa-arvosta, ajankäytöstä ja luonnosta.

Mitä kiellettyä teit lapsena? Onko maailmankuvasi muuttunut teini-iän jälkeen? Mikä oli ensimmäinen kesätyösi tai työharjoittelupaikkasi? Mikä on ollut elämäsi paras päätös? Onko suvussanne ollut jokin merkkihenkilö tai ”musta lammas”?

Kuva: Emmi Kyytsönen

Vinkki: Kirjaa voi täyttää myös yhdessä! Istahda läheisesi kanssa kahvikupin ääreen kuuntelemaan, mitä ruokia isoäidin lapsuudessa syötiin tai vertaile koulumuistoja isän kanssa.

Kirjasarjan on laatinut folkloristiikan tutkijatohtori Anna Salonen, jonka erikoisalaa ovat erityisesti muistelukerronta ja perinteenkeruutoiminta.


Anna Salonen
Äiti – Anna muistojesi puhua
ISBN 978-951-858-267-3

Anna Salonen
Isä – Anna muistojesi puhua
ISBN 978-951-858-268-0

Anna Salonen
Isoäiti – Anna muistojesi puhua
ISBN 978-951-858-269-7

Anna Salonen
Isoisä – Anna muistojesi puhua
ISBN 978-951-858-270-3

Tilaa verkkokaupastamme >>

Tilaa kirja-aiheinen uutiskirjeemme >>