Äidinkielen K18-puuhakirja tarjoaa humoristista laiskanläksyä kaksimielisille kielipoliiseille

Suvi Kaipaisen ja Annamari Sauren suosittu äidinkielen puuhakirjasarja aikuisille on täydentynyt kolmannella osalla. Äimän käkenä -sarjan uusimman kirjan parissa puuhastellessa punastua saattaa joku muukin kuin kynä.

Nautitko sinäkin kielellä leikkimisestä? Suosittu Äimän käkenä -sarja on saanut uuden osan, jota ei voi suositella kuin aikuisille. Tämän kirjan sivuilla pääset heiluttamaan karttakeppiä oikein luvan kanssa. Aikuisille suunnattu puuhakirja tarttuu tabuihin, uppoutuu kaksimielisyyksiin ja paljastaa suomen kielen sukupuolittuneet ilmaisut. Tämän kirjan tehtävät eivät takuulla tunnu laiskanläksyltä.

Kielenkäyttö on taitolaji. Kirjan lopussa pääset testaamaan, kelpaisitko kielipoliisiksi. Kyttäätkö kielivirheitä punakynä tanassa, tunnetko lempeää rakkautta suomen kieltä kohtaan vai annatko kaikkien kukkia? Nyt kieli keskellä suuta!

Äimän käkenä K18 on itsenäinen jatko-osa Äimän käkenä -sarjan kahdelle aikaisemmalle puuhakirjalle. Suositun sarjan ensimmäinen osa (2021) keskittyy sanoihin ja niiden merkityksiin. Toinen osa (2022) innostaa nauttimaan kielestä ja kohentamaan samalla kirjoitustaitoa. Sarjan oivaltavan kuvituksen on laatinut Emmi Kyytsönen.

Suvi Kaipainen ja Annamari Saure
Äimän käkenä K18 – Äidinkielen puuhakirja aikuisille
ISBN 978-951-858-485-1
Nidottu, 190 sivua

Tilaa teos verkkokaupastamme >>