Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Turun Kirjamessut

30.9.20222.10.2022

SKS on mukana Turun Kirjamessuilla kirjakauppa Tiedekirjan osastolla A/39. Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavaa ohjelmaa ja tekemään messuhintaisia löytöjä osastollemme!

Suomen vanhin kirjallisuuden messutapahtuma, Turun Kirjamessut, täyttää tänä vuonna jo huimat 32 vuotta. Pitkät perinteet omaava messutapahtuma järjestetään Turun Messukeskuksessa 30.9.-2.10. Messuilla pääset tapaamaan kiinnostavimpia kirjailijoita, seuraamaan ajankohtaisia keskusteluja, hankkimaan kirjat messuhintaan sekä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta! Samaan aikaan järjestetään myös Ruoka- ja Viinimessut, joiden teemana on tänä vuonna ruokamatkailu.

Tule tapaamaan meitä Turun Kirjamessuilla kirjakauppa Tiedekirjan osastolle! Tarjoamme osastolla SKS:n syksyn uutuudet hyvään messuhintaan, muita edullisia löytöjä unohtamatta. Paikan päältä löydät myös erikoiserän juuri ilmestynyttä Turku vanhoissa valokuvissa -kirjan uutta painosta.


SKS:n kirjailjat Turun Kirjamessuilla

Tervetuloa kuuntelemaan kiinnostavaa ohjelmaa Turun Kirjamessuille! Kirjailijamme signeeraavat esiintymisten jälkeen teoksiaan kirjakauppa Tiedekirjan osastolla A/39.

LAUANTAI 1.10. 

Laura Kokko & Volter Kilpi -elämäkerta
klo 16.55-17.20, Jukola-lava

Volter Kilven teos Alastalon salissa on nimetty Suomen parhaaksi romaaniksi, mutta millainen ihminen oli kirjailija itse? Volter Kilpi -elämäkerran kirjoittaneen Laura Kokon kanssa keskustelevat Zacharias Topelius -elämäkerran kirjoittajat Eero Ojanen ja Timo Jantunen. Taina Saarinen haastattelee.

Sydänsurujen historia
klo 17.35-18.00, Fiore-lava

Miten ihmiset ennen meitä ovat kaivanneet rakkautta? Kuinka rakkauden takia on surtu ja kärsitty? Sydänsurujen historia -teoksen kirjoittanutta Henna Karppinen-Kummunmäkeä haastattelee Anna Kortelainen.

SUNNUNTAI 2.10.

Karjala sydämessä Elinvoimaa itäisistä juurista
klo 12.10-12.30, Auditorio

Karjala elää muistoissa ja mielikuvissa, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle. Mitä karjalaisuus merkitsee nyt, kun sodan päättymisestä on kulunut pian 80 vuotta? Karjala sydämessä -teoksen kirjailijaa Sirpa Pääkköstä haastattelee Lotta-Sofia Saahko.

Inkerikot, setot ja vatjalaiset
klo 12.35-13.00, Auditorio

Vironinkeriläinen Taisto Raudalainen, yksi Inkerikot, setot ja vatjalaiset -kirjan kirjoittajista, keskustelee aiheesta kirjailija Minna-Kerttu Kekin kanssa. Heitä haastattelee inkerinsuomalainen Lea Pakkanen.

Kieliä ja kohtaamisia Turun historiassa
14.55-15.10, Jukola-lava

Turun historia on kielellisesti rikas, kaupunki on ollut monikulttuurinen jo vuosisatoja. Kieliä ja kohtaamisia Turun historiassa -kirjan toimittaja Leena Kolehmainen haastattelee kirjoittajia Janne Harjulaa ja Matti Peikolaa.

Tiedot

Alkaa:
30.9.2022
Loppuu:
2.10.2022
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.kirjamessut.fi/

Tapahtumapaikka

Turun Messukeskus
Messukentänkatu 9-13
Turku, 20210
+ Google Map
Puhelin
Turku