Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjajulkkarit: Porvoon talot kertovat II

2.10.2023 klo 17:0018:00

Tervetuloa Porvoon talot kertovat II -kirjan julkkareihin Porvoon Suomalaiseen Kirjakauppaan!

Inka Töyrylän lukijoita ihastuttanut Porvoon vanhoista taloista kertonut kirja saa jatkoa! Lokakuun alussa ilmestyvä Porvoon talot kertovat II johdattelee uudelle kierrokselle tutustumaan Suomen toiseksi vanhimman kaupungin salaisuuksiin.

Porvoon vanhat rakennukset kertovat tarinoita siitä, miten kaupungissa on entisaikaan asuttu ja eletty. Olisitko arvannut, että ruotsalainen kreivi pelasti rakastetun vanhan kaupungin viivasuoran ruutukaavan alta? Hilkulla oli sekin, että Suomen vanhin yhä olemassa oleva raatihuonerakennus säästyi purkutuomiolta. Ja kukapa olisi osannut ennustaa, että Suomen suurimmaksi kasvanut kirjapaino sai alkunsa pikkuisessa pakarituvassa Porvoossa.

Porvoon talot kertovat II -kirjan julkkareita vietetään Porvoon Suomalaisessa Kirjakaupassa maanantaina 2.10. klo 17. Lämpimästi tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Porvoon vanhoista taloista ja kaupungin historiasta! Samalla on hyvä mahdollisuus hankkia Inkan uusi kirja signeerattuna ensimmäisten joukossa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
2.10.2023
Aika:
17:00 – 18:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Porvoon Suomalainen Kirjakauppa
Rauhankatu 27
Porvoo,
+ Google Map