SKS Kirjat Turun Kirjamessuilla 2021

Kirjamessut palaavat Turkuun vuoden tauon jälkeen! Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.–3.10. Turun messukeskus täytyy jälleen monipuolisesta kirjallisesta ohjelmasta ja hyvistä kirjatarjouksista. Löydät valikoiman kirjojamme Kirjakauppa Tiedekirjan osastolta A/39.

Turun Kirjamessuja vietetään myös verkkokaupassamme, jossa tarjoamme kaikki kirjat -20 % hintaan sunnuntaihin 3.10. asti. Tervetuloa messuostoksille myös verkkokauppaan!

Tutustu ohjelmaamme Turun Kirjamessuilla:

perjantai 1.10. klo 11.10–11.40, Auditorio
Taina ja Janne Saarikivi: Turhan tiedon kirja

Mikä merkitys on sivistyksen ja tieteen vapaudella? Turhakin tieto voi osoittautua merkitykselliseksi, kun kontekstia vaihdetaan. Keskustelemassa Turhan tiedon kirjan toimittajat Taina Saarikivi ja Janne Saarikivi.

PERUUNTUNUT lauantai 2.10. klo 16.10–16.30, Kallas
Mauri Karvonen: Aavetaloja ja ihmiskohtaloita

Kotimaanmatkailu tutuissa kohteissa saa uusia sävyjä, kun kuulet tarinat niiden takana. Kummituskohteiden historiaan erikoistunutta Mauri Karvosta haastattelee Esa Silander.

sunnuntai 3.10. klo 11.40–12.05, Fiore
Kersti Juva: Tolkienin tulkkina

Kuinka Taru sormusten herrasta kääntyi suomeksi? Kääntäjä Kersti Juvasai klassikon käännettäväkseen vain 23-vuotiaana aloittelijana. Muun muassa örkki-sanan keksinyt Juva jätti käännöstyöllään lähtemättömän vaikutuksen suomen kieleen. Kersti Juvaa haastattelee Alice Martin.

sunnuntai 3.10. klo 16.00–16.30, Tieto-lava
Satumaarit Myllyniemi: Yliluonnollinen sota

Sotavuodet 1939–1945 mullistivat jokaisen suomalaisen elämän ja herkistivät sen yliluonnollisille kokemuksille sotatantereella, kotirintamalla ja evakkoteillä. Satumaarit Myllyniemi kokosi suomalaisten vaietut muistot ja sukutarinat kirjaksi. Haastattelijana Esa Silander.


Tervetuloa Turun Kirjamessuille perjantaina ja lauantaina klo 10–18 sekä sunnuntaina klo 10–17! Lisätietoja messuista, koronaturvallisuudesta ja ohjelmasta löydät messujen verkkosivuilta >>